Mijn eerste blogbericht

Geachte relaties en klanten,


Hierbij mijn allereerste blog. "El Cappuccino" bestaat intussen een half jaar waarin we hele leuke opdrachten hebben mogen uitvoeren. We hebben veel gevarieerd. Van rommelmarkten, muziekfestivals, culinaire hoogstandjes, braderie├źn, brocante markten, foodtruck pleinen, familie-hockeydag en ook hebben we de koffie mogen verzorgen voor bedrijven dat hun doelstellingen behaald hadden. 

Daarnaast was het een voorrecht om mee te mogen werken aan 2 goede doelen: Swim2FightCancer en een Charity Lunch voor Huntington.

We hopen in de toekomst nog meer mooie opdrachten te mogen uitvoeren. Met mijn authentieke mobiele espressobar verzorg ik graag uw koffiemoment op locatie. We zijn inzetbaar voor bedrijfsevenementen zoals een personeelsfeest, een lancering van een nieuw product of een relatiedag. Daarnaast ook voor een bruiloft, een huwelijksfeest, een catering of een evenement.

Onze mobiele koffiebar kan door een normale deuropening, waardoor hij vrijwel overal te plaatsen is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw eigen reclame te laten zetten op de zijkanten van de espressobar.

In mijn volgende blog wil ik verder ingaan over de koffie die wij gebruiken en de herkomst ervan.

Ik hoop dat u dan weer mijn blog leest, want kennis delen maakt sterker.


Met Smakelijke Groet,

Barista Danny van der Kruijssen

"El Cappuccino"